IT-support – Københavns Universitet

SAMF-IT på Institut for Psykologi

Al it-support på det Samfundsvidenskabelige Fakultet er samlet under Center for Samfundsvidenskabelig IT, også kaldet SAMF-IT. SAMF-IT har to medarbejdere som er dedikeret til at varetage it-supporten på Institut for Psykologi. For at sikre en nærværende it-support, er disse medarbejdere udstationeret på Institut for Psykologi.

For medarbejdere

SAMF-IT servicerer instituttets ansatte med hensyn til indkøb og drift af it-udstyr og softwarelicenser. Medarbejdere på Institut for Psykologi kan kontakte SAMF-IT's dedikerede it-medarbejdere på følgende måder:

  • Send en mail til support@psy.ku.dk
  • Ring til 353-24950
  • Mød op på Øster Farimagsgade 2A, lokaler 03.1.103a / 03.1.103

SAMF-IT's it-medarbejdere på Institut for Psykologi kan træffes hverdage 09.00 - 15.00. Bemærk, at vi har mange opgaver fordelt over hele instituttet og at man derfor risikerer at gå forgæves ved personligt fremmøde. Når vi ikke er på kontoret, kan vi stadig nås via telefon, da denne stilles videre.

For studerende

Er du studerende og har du problemer med IT, skal du som hovedregel henvende dig til SAMF-IT's studentervejledere på tlf. 35 32 32 46 eller i lokale 2.01.02 på CSS. De træffes hverdage kl. 08.00 - 17.00. Nærmere oplysninger findes her https://samf-it.ku.dk/stud/itvejledning/.

Har du problemer med KUnet, beder vi om, at du henvender dig til KU's centrale IT-service på 35 32 32 32.

SAMF-IT på Institut for Psykologi

De medarbejdere SAMF-IT har dedikeret til it-support på Institut for Psykologi er: