Krop, køn og seksualitet

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Marie Hagelskjær, Katrine Egede Zeuthen, Christian Graugaard

Pædagogik i skole og fritid henvender sig særligt til studerende, der har valgt specialiseringsdelen ”Skole- og fritidspædagogik” på pædagoguddannelsen, og udgivelsen er komponeret omkring bekendtgørelsens kompetencemål for netop denne specialisering.

Bogen introducerer til de faglige temaer, der er centrale for denne del af pædagoguddannelsen, og dens 27 kapitler giver et grundigt og inspirerende afsæt for pædagogens arbejde i skole- og fritidsinstitutioner.

Alle kapitler indledes med et abstract, hvori kapitlets hoverpointer skitseres. Sidst i kapitlerne er der en række refleksionsspørgsmål og forslag til videre læsning. Flere kapitler indeholder billedmateriale, links, modeller, illustrationer og cases, der bidrager til en alsidig og varieret læseoplevelse. Stikordsregisteret bagest i bogen gør det let at finde frem til centrale teoretikere og vigtige pædagogiske begreber i de forskellige kapitler.

De 37 bidragende forfattere har alle fingeren på den pædagogiske puls, enten som undervisere og forskere på landets pædagoguddannelser, som forskere og professorer på danske og nordiske universiteter eller som konsulenter i relevante pædagogiske sammenhænge. Så med denne bog får du som studerende et godt grundlag for at udvikle sin professionelle faglighed inden for det skole- og fritidspædagogiske område.
OriginalsprogDansk
TitelPædagogik i skole og fritid
RedaktørerDavid Thore Gravesen
ForlagHans Reitzels Forlag
Publikationsdato30 mar. 2017
Udgave1
Sider134-149
Kapitel8
ISBN (Trykt)9788741265551
ISBN (Elektronisk)9788741268989
StatusUdgivet - 30 mar. 2017

ID: 146661607