Kursustilmelding - Course registration

Introduction to Bayesian Inference: Core Principles and Application in Stan

Udfyld nedenstående tilmeldingsskema. Din tilmelding sendes elektronisk til Institut for Psykologi. Du vil når kursusstart nærmer sig modtage en endelig bekræftelse på din deltagelse på kurset.

Klik her for at læse om hvem der kan deltage i kurset og betaling heraf.

Betaling for kursusdeltagelse

Deltagelse i phd-kurserne er gratis for phd-studerende i Danmark, såfremt deres indskrivningssted er medtaget på denne liste: https://www.psy.ku.dk/Forskning/phd-skolen/aabent-marked-for-phd-kurser/

Øvrigt videnskabeligt personale på Københavns Universitet, kan deltage gratis på phd-kurserne, forudsat at der er plads. Phd-studerende har første prioritet. Eksterne VIP, der ønsker at deltage på kurserne, må betale kr. 1.500 pr. kursusdag.

IN ENGLISH:

Registration regarding the course Introduction to Bayesian Inference: Core Principles and Application in Stan.

Payment for participation in course

Participation in PhD courses offered by the Department of Psychology, UCPH, are free of charge for PhD students in Denmark, if they are enrolled in one of the institutions on this list: https://www.psy.ku.dk/Forskning/phd-skolen/aabent-marked-for-phd-kurser/

Other academic staff at the University of Copenhagen can also participate free of charge at our PhD courses, provided that there are availability. PhD-students have first priority. External academic staff who wish to participate in the courses, have to pay DKK 1,500 per day.

Felter markeret med * skal udfyldes.

1. Vælg kursus/Choose course
2. Deltageroplysninger/Participant information
Are you a phd-student at an University in Denmark? If yes then you can participate without payment. Please check the list to the right on this webpage. Are you a phd-student at an University in Denmark? If yes then you can participate without payment. Please check the list to the right on this webpage.
I hereby give my consent that the University of Copenhagen registers the above information give by me regarding my participation in the course and that the list of participants will be sent to all participants in the course that I have registered for. The University of Copenhagen will delete this information in the registration website no later than 6 months after the completion of the course. My personal data will be treated according to The General Data Protection Regulation (GDPR).
Jeg giver tilladelse til, at universitetet kan registrere ovenstående oplysninger. Se privatlivspolitik. *