Bliv en del af vores team – Institut for Psykologi - Københavns Universitet

Center for Småbørns Kognition > Bliv en del af vores team

Bliv en del af vores team

Vi er ofte på udkig efter frivillige til at hjælpe med vores forskning.
Både studerende på bachelor og kandidat niveau er velkomne til at deltage i vores studier. Vi har dog et krav om at frivillige skal kunne lægge minimum én dag om ugen. Opgaverne som frivillig vil variere, men blandt andet bestå af at assistere i testningen af babyer og børn. Dette vil foregå enten i vores laboratorium på Institut for psykologi eller ude i forskellige børnehaver. I forbindelse med dit frivillige arbejde, vil du modtage oplæring i de metoder og analyse redskaber som vi bruger, samt opleve hverdagen på et eksperimentelt psykologisk forskningscenter.

Vi planlægger, at det i en nær fremtid vil blive muligt, at tage forskning som valgfag på 5 eller 10 ECTS hos os. Desuden har vi, afhængig af den studerendes interesse, små projekter der er velegnet specialer indenfor udviklings- eller kognitionspsykologi.
Både danske og internationale studerende er velkomne.

Kontakt venligst victoria.southgate@psy.ku.dkhvis du er interesseret i at blive en del af vores team.